crookedcat

Regissör, digital compositor, illustratör, animatör, konstnär, serietecknare, författare

My god, it's full of ugliness

Publicerad 2010-12-27 23:07:32 i Allmänt,

Varför varför varför? Så fort man kollar upp nåt om film så kommer dessa nunnor upp.



(jag har inte glömt bort några viktiga alls nu va?)

Det pluffsiga rödsprängda ansiktet, skägget och gärna brillor. Jag, med mitt orakade (men släta) ansikte och lolitaklänningar kommer kanske känna mig lite... out of place. Eller så kommer skägget på köpet.
 
Det värsta dock när man läser om regissörer är att det alltid bara är en enda kvinna som nämns, Sofia Coppola (beror inte alls på pappa, näe då).


Tack och hej
Skäggpastej

*Ett desperat attenionwhore rop senare*

Publicerad 2010-12-21 18:45:31 i Allmänt,

Ehe... nu för att komma till det jag egentligen hade tänkt skriva i förra inlägget...

Jag ser mycket fram emot (på klädfronten) att flytta till Stockholm. Dels utbudet, dels mina favoritaffärer (och nu Azzesorize yay!) och dels för att jag får för mig att 08:orna kanske är lite mer accepterande vad gäller annorlunda klädstil.. eller avtrubbade kan man också kalla det. Så jag hoppas jag ska våga vara ännu mer extrem och faktiskt orka klä upp mig i de kläderna jag vill ha på mig. I ett jobb där man nästan bara sitter framför datorn är det lätt att man blir bekväm (midjekjolar är inte hälften så skojigt längre).

Sen hoppas jag äntligen kunna hitta en bra vinterkappa! Man ska aldrig aldrig köpa något bara för att man är trött på sin gamla förens man hittar något perfekt, annars kommer man tröttna på den svinfort.



Dessutom ska de ju öppna ett lolitacafé! Jag vill så gärna ha lite lolitavänner att klä upp mig med och dreggla över deras kläder... fast nu kommer jag ju kunna gå på meet-ups i alla fall, fast jag blir lite feg när jag ska gå själv.


Tack och hej
leverpastej

Hufvudstaden

Publicerad 2010-12-21 15:01:32 i Allmänt,

I veckan var det egentligen tänkt att jag skulle kolla på ett rum i ett hus som jag kanske ska bo i till våren (kontakter ftw). Men nu kanske det inte blir så eftersom jag är sjuk och det är innan jul och sånt.

Det jag tror jag mest ser fram emot att bo i Stockholm är nog att det nära till nästan alla mina vänner och... shoppingen. Jag tror jag kommer gå till Beyond Retro minst en gång i veckan. Förhoppningsvis gör så många affärer mig lite kräsen (vem försöker du lura, Lotta?) och jag kommer inte ha så mycket pengar över eftersom allting är så dyyyrt i Stockholm. Eller... i alla fall boende och SL-kort. Men hey, det är mer än vad jag är van vid! Men lever inte tjockt på studiemedel (wait a minute?!).

Vad är det med min humor? Är det för att jag inte träffat någon av mina kompisar på typ.. 2 dar?

HJÄÄÄLP LOTTA HÅLLER PÅ ATT BLI SOCIALT MISSANPASSAD! (like she wasn't..)

Sluta skriv nu din schizofrena aprumpa.


Tack och hej
skrgvserh

Denna eviga trötthet

Publicerad 2010-12-21 13:19:47 i Allmänt,

Samma dag som jag flyttade höll jag på att somna i bilen. Jag sover i regel 10-12 timmar per natt. Nu kan man såklart skylla på att det är för att jag är sjuk och har haft mycket och göra med flytten coh allt Men jag tror det bara är havla sanningen.

Jag tror det är för att jag har jobbat så fruktansvärt mycket det här halvåret. Samtidigt som jag försökte vara en bra sambo och hänga med kompisar, ta hand om katten och vara på katthemmet och inte minst pluggandet. Jag säjer inte att det är jobbigare att plugga än att jobba men jag säjer bara att man har ingen ingen aning om hur det är att gå på högskola om man inte har gjort det. Jag blev sjuk en gång tror jag, och det var när det värsta var över. Sen lyckades jag pull it together i någon vecka sen blev jag sjuk igen. Och nu går jag runt hemma som en trött zombie med päron som tycker att bädda sängen är viktigast i världen. Näst efter packa upp min packning, bära upp lådorna och städa såklart.

Snälla låt mig bara få vila.



Tack och hej
tröttpastej

Slutet av augusti 2006

Publicerad 2010-12-12 23:56:30 i Allmänt,

Jag hade varit sjuk. Länge.

Inte haft någon flyttningsfest, inte sagt hej då till min pojkvän och plötsligt var jag nyklippt och iväg. Det var så låååångt att åka bil men jag kom fortfarande ihåg vägen lite. Så var vi framme, det var på den tiden då jag fortfarande kunde få plats med mina flyttgrejer i en bil och min rumpa i storlek 38.

Vi kände på dörren och den var låst! Hur skulle det här gå till, det fanns ju inga förståndare på elevhemmet nu?! Som tur var fanns det i alla fall en ringklocka. En flicka som påminde lite om mig öppnade dörren. Hon hade chokladsmet på tröjan och hakan och småsprang uppför trappen.

Jag gick uppför trappen, in genom glasdörren till höger och såg 3 flickor till i köket. Jag tittade inte åt dom (tror jag inte) och letae efter mitt namn på dörren. Längst in var den. Rummet var långsmalt med gula väggar och 2 stora fönster. Jag kommer ihåg att jag gillade fönstrerna fast de fula gardinerna med tuggummin bakom.

Mamma ville städa lite innan vi började lasta in saker och i hallen möttes jag av flickorna. Vi utbytte hälsningsfraser och namn (Amanda, Alexandra, Sanny och Elise hej hej) och jag blev förvånad över att de var så trevliga, de var inte det intrycket jag hade fått av min blivande klass några månader tidigare.

Sen har jag bara fragment kvar, mamma och pappa åkte, jag får för mig att vi inte var hungriga och de åkte ganska tidigt (det måste ju gått så fort att lasta in mina grejer). Jag satt inne på rummet och var rädd att gå upp till kvällsfikat vid halv 8, rädd att inte få plats vid något bord, rädd för så fåniga saker på den tiden. Jag läste en bok jag fått med VR för det var det enda jag hade (Gosspi girl, som jag senare slängde). Satte upp mina affisher på väggen och somnade på något sätt.

Det var nästan 4½ år sedan jag kom till Eksjö där jag tillbringade hälften av min tonår. Det känns lite som ett tomrum nu när allt kommer ta slut.

168 timmar

Publicerad 2010-12-12 23:36:48 i Allmänt,

Om en vecka så kommer jag inte gå förbi den fina kyrkogården på vägen till skolan
Om en vecka kommer jag inte hänga på Lilla caféet och dricka sockedricka och äta morotskaka
Om en vecka kommer jag inte kolla på Buffy till 3 på natten
Om en vecka kommer jag inte fråga mina kompisar när vi ska ge upp med våra projekt och äta istället
Om en vecka kommer jag inte gå hem till Justeliusgatan mitt i natten i mitten av vägen och titta på himlen
Om en vecka kommer jag inte dricka isthé i soffan (som står just där)
Om en vecka kommer jag inte sitta bredvid dig när du spelar
Om en vecka kommer jag inte gå upp för trapporna till gymnasiet och fortfarande känna mig så hemma
Om en vecka kommer jag inte leka med my hoes i rapistparken
Om en vecka kommer jag inte titta ut på himlen genom fönstret i compsalen för att avgöra hur sent det är
Om en vecka kommer jag inte gå förbi Willys på vägen hem
Om en vecka kommer jag inte vakna av en katt som kraffsar på dörren
Om en vecka kommer jag vara singel

Om en vecka är inte Eksjö längre mitt hem

"Här här de nya tricken som får dig att se smalare ut!"

Publicerad 2010-12-08 23:28:16 i Allmänt,

Jag gillar inte när folk har förutfattade meningar, som till exempel att alla vill se smala ut. Man ska klä sig smalt för alla vill vara smala och man vill alltid se smala männsikor.

Ehm... nej?

Jag kan såklart förstå att man vill se hälsosam ut (även om skelettidealet är alltifrån hälsosamt) men att man typ ska skämmas om man har någon bilring över byxlinningen eller inte klär sig i tält om man väger för mycket.

Förlåt, BUT I WANT MY BIGG BUTTS! (and I cannot lie!) Och jag kan tycka lite fettvalkar är snyggt, men tydligen är det vääääldigt provocerande.



Btw, den här tjejen har btw exakt samma kropptyp som jag (fast hon är smalare)! Det är inte ofta jag ser sånt!

Tack och hej
tjocka goa pastej

Pirates of the Caribbean: On stranger tides

Publicerad 2010-12-07 17:14:33 i Allmänt,

Jag har i princip varit PotC nörd ändå sen jag precis fyllt 13... och inte ens hade sett första filmen. På midsommarafton 2003 så gick jag och min kusin till kiosken i Hållsta för att köpa glass och då hittade jag en tidning med Orlando Bloom på framsidan (jag var kär i Orlando då) som jag köpte. I den så stod det om en ny film han skulle medverka i: Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans förbannelse. Jag och min kusin tyckte den verkade hur skoj som helst och började leka en egen version av PotC innan vi ens visste vad den handlade om (vi trodde det handlade om en riktig svart pärla till exempel). Jag skrev till och med en egen fanfic (gissa om alla var out of character). När vi väl såg filmen så blev vi helt fullkomligt hänförda och pratade inte om något annnat. Det var väl där det började.

Efter premiären av trean så började det hummas om en ny film men vi trodde inte att det skulle bli nåt. När det väl blev bestämt att det faktiskt skulle bli nåt så blev vi skeptiska: vad skulle hända nu? Dessutom med Orlando, Kiera och Gore ur bilden.



Jag är fortfarande grymt skeptiskt. Av det jag förstått hitills kommer det blir något såhär.

Jack är i England för att leta efter Black Pearl (eftersom Barbossa tog det sist). På något sett träffar han Angelika (som han typ har haft ihop det med) och hamnar på hennes pappas skepp (Blackbeard) där han bland annat svabbar däck. Angelika vill till Fountain of Youth precis som Jack. Barbossa är av någon anledning kapten åt Royal Navy och så kommer det vara någonting med sjöjungfrur och zombies. Åh, just det... romans mellan Jack och Angelika...
 
Jag skulle döda för lite Bill i filmen men det verkar ju tyvärr inte så troligt, även om han egentligen borde få gå ifrån The Flying Dutchman (logiken i PotC värld är inte... logisk). Jag vill INTE ha med Penelope, jag har lite svårt för henne, speciellt om det skulle vara någon sorts romans mellan henne och Jack. Nej, tack! Jack har bara en kvinna (Black Pearl), det i tvåan med Elizabeth avfärdar jag som en mer som att han bara vill ha vad han inte kan få eller nåt. Det enda jag ser fram emot är väl Jack och Barbossa, sjöjungfrurna och Blackbeard om han är nice.

Alla prata om 4:an som om det ska ska bli den sista men jag vet inte. Det känns som att den kommer floppa oavsett och då kommer de inte vara sugna på att göra fler. Men som jag förstod det som skulle den bli den första på en ny triologi. Även om jag inte vet om jag vill ha 2 filmer till så verkar det lite töntigt att göra först en ordentlig triologi och sedan en ganska missplacerad film till, som en filler typ.

(btw, även om jag avskyr karuseller så är jag så nördig att jag har bestämt att PotC ska få ta min bergochdalbane oskuld)

Tack och hej
nördpastej

Awesomeness

Publicerad 2010-12-06 23:36:16 i Allmänt,

Sometimes you find it on /b/



Tack och hej
awesome leverpastej som jag köpte på julmarknaden i Eksjö

Vinterdrömmar

Publicerad 2010-12-03 20:31:28 i Allmänt,

Jag är såååå himla sugen på att köpa en lolitakappa. Men det finns 2 små problem:

1. De är för dyra
2. De är för små




Alla är ju inte för små, men de flesta. Av de där uppe så kan jag bara ha den i mitten (för IW har faktiskt olika storlekar på sina kläder!), den till höger skulle jag nog kunna klämma in mina bröst in meeen det är ju den till vänster som är fiiiinaaaast (lite för många rosetter kanske). Inte för att jag precis skulle ha nåt emot att äga den helbruna precis...

Jag kan ju be Ewwe sy upp men det kostar fortfarande massor (kanske inte lika mycket som märkeskapporna dock). Och jag har ju kollat lite second hand inom Sverige men alla är preciis för små! Byst precis under 100 cm är tydligen jättekul tycker de japanska företagen, bah!

Tack och hej
tjocka tjej

Jakt

Publicerad 2010-12-03 15:49:50 i Allmänt,

Första praktikmailet känns nervöst.
Det andra börjar kännas lite tjatigt.
Det tredje vill man nästan dö.

Om de inte svarar på första och andra så känns det som om det finns en anledning. Usch vad jag känner mig fånig.



Tack och hej
jobbiga grej

Om

Min profilbild

Charlotta L

Tjej med (lite för många) drömmar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela